Новини
28.06.2010
Служители на областна администрация подариха почивния си ден на възрастни от Защитено жилище

     Служители на областна администрация подариха част от почивния си ден на възрастни от Защитено жилище за хора с увреждания в Ловеч. Идеята да дойдем тук е отдавна, но нещо се объркваше досега. Днес я осъществяваме като част от инициативите по случай Деня на държавния служител, но това е само поводът, а не причината и със сигурност няма да е последното ни идване, коментираха служителите.
    Младши юристът Дора Стоянова, служителят по сигурността на информацията Цветомира Георгиева, младши финансистът Симона Симеонова и ПР-ът на областния управител Елка Баръмова се включиха в приготовленията на дневното меню, като осигуриха и продуктите. После заедно с обитателите на къщата разговаряха за тяхното ежедневие, за проблемите им, за болежките им, за това, което ги радва и тревожи.
    Не знам дали ние помогнахме на хората да се почувстват по-добре днес и да си починат от ежедневните грижи за домакинството, но те със сигурност ни помогнаха. Лично за мен този ден бе по-полезен за нас. Научихме толкова много за живота, колкото от никоя книга не може да се научи, сподели след срещата Цвети. Тя е категорична, че с удоволствие ще се върне при „тези толкова симпатични хора”, ще поиграе карти с тях, ще им помогне в домакинството.
    И ние ви благодарим за днешния ден, заповядайте винаги и по всяко време тук, не се чувствайте задължени да носите каквото и да било, ние не сме гладни и жадни, само имаме нужда от нови приятели, покани гостите отново да се върнат от името на всички баба Елинка.
    Дора /на първата снимка/ забрави за малко буквите и алинеите от закона, за да бърка яйцата за омлета, а усмивката на Симона бе най-големият подарък за хората.
    После всички заедно си казаха „Наздраве”, а по време на следобедното кафе в двора Цвети дори намери четирилистна детелина, която подари на хората от къщата.

 
Областна администрация Ловеч
Областна администрация Ловеч
Каква е вашата удовлетвореност от ползването на административните услуги на Областна администрация Ловеч?
висока
средна
ниска