Новини
05.12.2017
По традиция деца и доброволци украсиха елхата на Областна администрация

По традиция и тази година деца и доброволци от Центъра за работа с доброволци към Регионалната библиотека „Проф. Беню Цонев” украсиха елхата на Областна администрация. Светлините на коледното дръвче светнаха празнично на 5 декември. 
Елхата, която е висока близо 4 метра, е украсена с ръчно изработените „играчки” от деца от Ресурсния център от цялата област Ловеч и третокласниците от СУ ”Тодор Кирков” с ръководител Теодора Христова, доброволци от библиотеката, както и от децата от Регионален център, изработили и изпратили украсата от  от гр. Априлци, Летница, Ябланица, Угърчин, с. Дерманци, Луковит и Тетевен.
Те са екологично чисти, много от тях изработени и от подръчни материали, обясни Моника Дончева, директор на центъра. В помощ на децата при украсяването се притече и зам.-областния управител Бойко Пъдарски. Той благодари на малчуганите и пожела Дядо Коледа и тази година да бъде щедър към тях. Пъдарски поздрави и учителите им, които с много търпение са работили с тях, като пожела на всички здраве и весели празници и подари торти за малките творци.
Във фоайето на Областна администрация е подредена и изложба на детски рисунки. Над 72 творби и 13 приказки до момента пристигнаха в центъра. Участниците много искрено и по детски ни представят своите "детски добрини". Точно на този ден - Деня на доброволеца почти всички рисунки са изложени във фоайето на областната администрация, а деца от СУ "Тодор Кирков" и  младежи от ПГ по ИТУ, СУ "Св. Климент Охридски" заедно със своите учители, ресурсни учители, родители и зам.-областния управител и доброволци случиха поредното си добро като украсиха елхата със саморъчно изработени играчки, коментира Моника Дончева. 
Поздравления отправиха младите таланти от вокална група „Усмивки” с ръководител Красимира Петкова и малките танцьорки с ръководител Невена Иванова. 

 
ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ ЛОВЕЧ
Каква е вашата удовлетвореност от ползването на административните услуги на Областна администрация Ловеч?
висока
средна
ниска