Новини
02.09.2010
Неправомерната реклама на застрахователно дружество на 8 ет. на сградата на Областна администрация е почистена

    След намесата на областния управител на Ловеч Николай Нанков в отговор на сигнал в сайта „Ловеч днес” рекламата на застрахователно дружество от прозорците на 8 ет. на сградата на Областна администрация вече е почистена.
    Неправомерно тя бе поставена там в началото на 90-те години. Досега никой не си е направил труда да я почисти. Днес помещенията на етажа са собственост на НАП.
    След разпореждане на Нанков служители на данъчната агенция започнаха незабавно почистването на рекламата от отваряем прозорец, където това бе възможно без сложни съоръжения. Тъй като повечето букви бяха поставени върху прозорци, които не се отварят, тяхното почистване изискваше сложни съоръжения. С писмо до застрахователното дружество шефът на данъчните Виктор Стойчев постави въпроса и той получи решение светкавично. Оттам за своя сметка изпратиха фирма, която без проблеми премахна целия рекламен текст.
    С действията си губернаторът на Ловеч Николай Нанков за пореден път доказа, че за него са важни мненията на гражданите от областта, изразени в местните медии и интернет форуми. Всеки аргументиран сигнал, достигнал до него, получава нужното внимание и се разпорежда незабавна проверка.
    През зимния сезон Николай Нанков разпореди незабавно почистване на остъкления тунел на бл. „Космос” след сигнал във форума на интернет медията. Темата за неправилното паркиране пред сградата на областната администрация, повдигната отново в същия сайт, бе приключена след намесата на губернатора. Вече половин година площадът в центъра на града е свободен от паркирани автомобили.
    Областният управител благодари на всички граждани, които изразяват гражданската си позиция.

 
Областна администрация Ловеч
Областна администрация Ловеч
Каква е вашата удовлетвореност от ползването на административните услуги на Областна администрация Ловеч?
висока
средна
ниска